ρεμοσ φεβρουαριοσ 2020

ρεμοσ φεβρουαριοσ 2020

Ο Αντώνης Ρέμος (Ελληνικά: Αντώνης Ρέμος, προφέρεται [anˈdonis ˈremos]) (γεννήθηκε Αντώνιος Πασχαλίδης, Ελληνικός: Αντώνης Πασχαλίδης; [1] 19 Ιουνίου 1970 [2]), μπορεί να είναι Έλληνας τραγουδιστής.
Γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Δυτικής Γερμανίας. [2] Αργότερα η οικογένειά του επέστρεψε στην πατρίδα τους στη Θεσσαλονίκη, όπου τελείωσε το σχολείο. Κατά την παιδική του ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική και έμαθε να παίζει κιθάρα.

Ο Αντώνης Ρέμος έπαιξε ύπνο στην Αθήνα Arena για δεύτερη χρονιά στη σειρά. αυτό το σημείο τραγούδησε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Επίσης το 2005 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ “San Anemos” (“Like a wind”). ήταν το τρίτο άλμπουμ με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. κατά τη διάρκεια αυτού του άλμπουμ, 3 τραγουδιστές εντάχθηκαν στον Αντώνη Ρέμο σε 3 διαφορετικά τραγούδια. το πρωταρχικό τραγούδι ήταν με τη Μαρινέλλα, το δεύτερο τραγούδι με τον διάσημο τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη, και ως εκ τούτου το τρίτο τραγούδι ήταν με τον Ιταλό καλλιτέχνη Massimo Di Cataldo. Το άλμπουμ κέρδισε την κατάσταση πλατίνας. Τον χειμώνα του 2006 ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στον ύπνο στην Αθήνα, αλλά σε αυτό το σημείο δίπλα στη Μαρινέλλα, μια Έλληνα τραγουδίστρια που ξαναρχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις της.