Eurojackpot Sorsolás élő

Eurojackpot Sorsolás élő

Az EuroMillions versenytársaként elindított EuroJackpot Európa leggyorsabban növekvő lottója. Rendkívül sikeres kontinensen és Skandináviában, pénteken 90 millió euró nyereményt kínál.

Válasszon 5 számot 1-50-ből és további két EuroNumbról, ha minden pénteken részt vesz Európa fennmaradó részén, annak reményében, hogy későbbi milliomos lesz. A DoubleJackpot funkcióval kétszer olyan gazdagá válsz, mint a jackpot nyereménye megduplázódik – egy hatalmas 180 millió euróig.

A péntek a jackpotok napjává vált, mivel a több mint 14 európai országból származó játékosok együttesen indulnak az Euro Jackpotért, 20:00 körül várva a Helsinki vonzerejét. A hétvég elejére milliomos lesz!

Az EuroJackpot célja az volt, hogy az egész Európában élő játékosok számára sokkal nagyobb esélyt kínáljon a jackpot elérésére, mint az EuroMillions lottón. az EuroMillions nyerésének esélye 1 millióból 117-ben meghaladja az EuroJackpot nyerésének esélyét 95 millióból 1-nél. Az EuroJackpot legfeljebb 90 millió euróra képes átmozgatni!