Stadi Vs Lande Kilpailijat

Stadi Vs Lande Kilpailijat

Stadi Vs Lande Kilpailijat

Stadi vs. Lande (luetaan vastaan) on 24. helmikuuta 2017 MTV3-kanavalla alkanut suomalainen viihteellinen visailuohjelma. Sen juontavat Jaakko Saariluoma ja Kalle Lamberg. Ohjelman tuottaa Rabbit Films. Ohjelmassa Kehä III:n sisäpuolella asuvat kilpailevat tietokilpailukysymyksissä Kehä III:n ulkopuolella asuvia vastaan.Yhdessä jaksossa kilpailee molemmilta puolilta kaksi joukkuetta, joissa molemmissa on kolme kilpailijaa. Ohjelma kestää mainoskatkoineen noin tunnin.

Stadi vs. Landen ensimmäinen tuotantokausi nauhoitettiin helmikuussa 2017 Tampereella ja esitettiin samana keväänä. Toinen kausi esitettiin keväällä 2018.

Ensimmäisellä kierroksella stadilaisilta kysytään landekysymyksiä ja landelaisilta Kehä III -aiheisia kysymyksiä. Jos joukkue päättää vastata, se saa oikeasta vastauksesta yhden pisteen, mutta jos vastaus menee väärin, joukkue menettää yhden pisteen (toisella tuotantokaudella pisteitä ei voi menettää). Jos stadilaisjoukkue/landelaisjoukkue vastaa väärin, toisella stadilaisjoukkueella/landelaisjoukkueella on mahdollisuus vastata halutessaan. Jos joukkueella on nolla pistettä, väärästä vastauksesta ei menetä pistettä. Ensimmäisellä kierroksella kysytään yhteensä 20 kysymystä: 10 stadilaisjoukkueilta ja 10 landelaisjoukkueilta. Enemmän pisteitä saanut stadilaisjoukkue ja enemmän pisteitä saanut landelaisjoukkue etenevät seuraavalle kierrokselle.

Tällä kierroksella kysytään yhteensä 8 kysymystä (4 stadilaisjoukkueilta ja 4 landelaisjoukkueilta). Kysymyksiin annetaan kuhunkin kolme vastausvaihtoehtoa, jotka kaikki ovat lukuja. Kukin kysymys on vain tietylle joukkueelle kohdistettu. Oikeasta vastauksesta saa kaksi pistettä, mutta väärästä vastauksesta ei menetä pisteitä. Ensimmäisen ja toisen kierroksen pisteet lasketaan yhteen, ja enemmän pisteitä saanut stadilaisjoukkue ja enemmän pisteitä saanut landelaisjoukkue etenevät kolmannelle kierrokselle.

Stadi Vs Lande Kilpailijat
Stadi Vs Lande Kilpailijat