Stoffen Mondmasker Kopen

Stoffen Mondmasker Kopen

De Centers For Disease Control (CDC) heeft alle Amerikanen geadviseerd om gezichtsmaskers te dragen terwijl ze het publiek bellen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te helpen minimaliseren. Deze voorzorgsmaatregelen zijn in situ genomen om de verspreiding van het virus te stoppen door degenen die ermee besmet zijn en asymptomatisch zijn. De CDC adviseerde het dragen van een stoffen gezichtsbedekking wanneer u op openbare plaatsen belt, zoals supermarkten en apotheken, waar de richtlijnen voor sociale afstanden moeilijker te volgen zijn. voor een aantal voor de pandemie waren gezichtsmaskers geen buurt van hun thuiscollectie. Gelukkig hebben verschillende winkels nu beschermende gezichtsbedekkingen beschikbaar gesteld voor aankoop. Voor degenen die nog geen maskers hebben of liever geen doe-het-zelf-masker maken, is het kopen van een eenvoudig alternatief.

Om een ​​masker goed te kunnen dragen, moet het nauw tegen het gezicht passen, met stropdassen of oorlussen worden vastgemaakt, een flinke laag stof bevatten, ademhalen en klaar zijn om te worden gewassen zonder beschadigd te raken. Het is vermeldenswaard dat hoewel deze stoffen gezichtsbedekkingen geen maskers van medische kwaliteit zijn, net als de N95-maskers en chirurgische maskers, die zijn gereserveerd voor gezondheidswerkers, ze nog steeds nuttig zijn om op te zetten wanneer ze bij het publiek worden bezocht. Het dragen van een stoffen masker biedt geen bescherming tegen het inslikken van druppeltjes, maar het is een voorzorgsmaatregel die de moeite waard is om te nemen.

Vooruit kan een samengestelde lijst zijn van gezichtsmaskers die beschikbaar zijn om online te winkelen, inclusief bedrijven, en die ervoor zorgen dat ze hun steentje bijdragen door opbrengsten en maskers te doneren aan goede doelen en ziekenhuizen om mensen te helpen die tegen het virus werken. Als je nog geen masker hebt of een ander masker voor jezelf of een geliefde nodig hebt, koop dan nu deze keuzes en help de verspreiding van het coronavirus te stoppen.